Isnin, 27 Februari 2012

MESYUARAT MAJLIS RAJA-RAJA - GUAN ENG KATA "INI TAHUN TERAKHIR RAJA MELAYU BERMESYUARAT, LEPAS NI YOU ALL TURUN TAKHTA"

Keangkuhan DAP yang amat membenci apa saja yg berkait dengan Melayu dan Islam akhirnya kendur apabila Setiausaha Agungnya @ Bapa Rasis Malaysia, Lim Guan Eng dilihat memakai songkok ketika mengiringi Yang Di-Pertua Negeri P.Pinang semasa Mesyuarat Majlis Raja-Raja tempoh hari.

Adakah Guan Eng benar-benar ikhlas @ rela memakai songkok? GAD rasa anda sudah tahu apa jawapannya kan. Sudah pasti perasaan kebencian yg amat mendalam melanda Guan Eng kerana perlu menghadiri suatu majlis yg amat bertentangan dengan polisi DAP - Malaysian Malaysia yg ingin sangat menghapuskan kedaulatan Raja-Raja Melayu.

Dan tak salah kalau GAD menduga bahawa di hati Guan Eng terdetik kata-kata ini: "Jika PRU 13 nanti DAP menang dan menguasai Malaysia, mesyuarat ini adalah yg terakhir untuk you all Raja Melayu kerana selepas ini kami akan turunkan you all dari takhta. Lepas itu org Cina pula jadi Raja Malaysia...hahahaha . Lebih kurang begitulah agaknya apa yg terdetik di benak Guan Eng.

Sudah pasti org yg paling gembira adalah Nabi Melayu iaitu Nik Aziz a.s. dan suku-sakat mereka yg juga amat dikenali amat membenci apa saja yg berkait dengan Melayu tetapi amat mencintai Zionis. GAD ingin kata kepada mereka : Keluarlah kamu dari islam dan berambus dari muka bumi Malaysia ini.1 ulasan:

  1. bukan semuda itu, banyak lagi step dan ia amat jauh kalau bercita-cita nak jatukan institusi Raja-Raja Melayu.biarkan lah mereka dgn angan-angan mereka

    BalasPadam