Sabtu, 3 Disember 2011

NIK AZIZ SETARAF NABI MUHAMMAD SAW????

GAD tak terkejut langsung kalau ada penjilat parti militan PAS yg menyamakan malah meletakkan Nabi junjungan mereka iaitu Nik Aziz melebihi kemuliaan Rasullullah SAW. Org ramai boleh mengecam apa saja terhadap org yg memberi gelaran tersebut.

GAD sudah lama tahu atau pernah mendengar mengenai pengiktirafan yg tinggi melangit yg mereka letakkan kepada Nik Aziz. GAD pernah dengar org PAS mengatakan bahawa Nik Aziz itu wali Allah kerana tak lut senjata dan terbaru ada yg menyamakan Nik Aziz sama taraf dengan Rasullullah SAW. GAD salah kerana ada di kalangan mereka yg meletakkan kedudukan Nik Aziz lebih tinggi dari Rasulullah SAW sendiri sebenarnya.

Pandangan yg amat taksub. Mereka memberi alasan Nabi Muhammad sudah lama wafat, manakala Nik Aziz masih hidup dan wajib dimuliakan setinggi-tingginya. Memang dah sesat dan menyimpang jauh rupanya puak-puak militan aka adik-beradik Taliban @ pemberontak Libya ini. 

Kawan-kawan jangan terkejut sekiranya selepas ini ada pula penjilat PAS yg menyamakan Nik Aziz dengan Allah pula. Dia wajib disembah. Dalam wirid perlu sebut nama Nik Aziz. Nik Aziz adalah jelmaan Allah dalam bentuk manusia. Nauzubillah. Dunia semakin menuju ke penghujungnya. Islam semakin asing. Dan Islam semakin dirosakkan oleh tangan-tangan manusia yg bertopengkan syaitan dan berkopiah putih umpama bulan. Renung2kanlah.


3 ulasan:

 1. mcm stail komunis, x percaya tuhan tapi mendewakan pemimpin diorang mcm Mao, Lenin, Stalin

  BalasPadam
 2. Ingin jadi KAYA & BERHARTA, layari http://mamakpedukang.blogspot.com/

  BalasPadam
 3. Bro,

  mohon memperbanyakkan lagi material berkenaan DAP. Bab PAS banyak blogger lain dah cover. Rakyat kena lebih tahu azab bahaya jika DAP dapat tawan lebih banyak negeri melalui pertambahan undi kaum cina. Baru baru ini bekas presiden MCA ada buat statement kata dia kuatir sokongan kaum cina semakin merosot kepada BN. Gamaknya dia nampak sebab dia tiap tiap hari bersama kaum cina. PRU yang lepas pon, DAP yg terbanyak sekali menang jika kita compare PAS dan DAP.

  So, harap dapat banyakkan blog berkenaan DAP!

  TQ

  Stormtrooper

  BalasPadam